oplichter.eu - Nieuwsberichten

Publicatie: 2021-01-21 10:03:35 - Copyright 2024 Oplichter.EU
Responsive design
   2021-01-21 10:03:35
We werken aan het zogeheten responsive design van onze site, waarbij het doel is deze op zo veel mogelijk verschillende browsers te laten werken, waaronder telefoons, tablets en andere. Ziet u problemen of plekken die we vergeten zijn? meld het dan! Dat kan via de link die u onderaan elke pagina kunt terugvinden.
Gouden ei
   2019-08-21 16:07:30
Gouden ei
We zijn op zoek naar goede ideeen voor deze website. Denkt u een goede tip te hebben, stuur dan een email² en vermeld uw naam, telefoonnummer en de tip.

Elk idee word minstens gelezen door ons tram. mocht het een bruikbaar idee zijn dan gaan we proberen het in te bouwen in de site.

Reclamebanner
Het eerste idee was reclame... Jammer maar... Op deze website komt het er niet, dus dat idee slaan we over! Wel kan dit op onze banner-pagina, mits we ook vermeld worder op de gelinkte pagina.


² Dit adres kan niet voor andere vragen worden gebruikt!
Actieve banner op uw website
   2019-08-15 15:40:00
Wilt u onze banner toevoegen aan uw website?
De banner geeft altijd recente info over aantallen, IP en status. (468x60)

SSL / https / HTTP/2 / https website

Banner oplichter.eu

Geen SSL? / http / HTTP/1.0Gebruik
Download de afbeelding NIET om deze daarna op uw server te kopieren, maar gebruik deze zoals hierboven aangegeven.

Stijl
Het is mogelijk de stijl met CSS (.oplu{url} .opli{img}) aan te passen, al zal dit in de meeste websites al goed geregeld zijn.

Andere banner/info
Wilt u een aangepaste bammer? neem dan contact met ons op.
Energiecampagne overheid kost half miljoen, levert niets op
   2017-12-17 13:46:43
De campagne van de overheid om energiebesparende maatregelen aan te prijzen, heeft voorlopig nog maar bitter weinig opgeleverd. Uit het campagne-effectonderzoek blijkt dat vrijwel geen enkel doel is behaald.
De campagne 'energiebesparen doe je nu' heeft als doel om te communiceren dat dit het moment is om energiebesparende maatregelen te nemen, mensen ervan bewust te maken dat er subsidiemogelijkheden zijn en de website bekend te maken. Alleen dat laatste is tot nu toe een beetje gelukt.

Onderaan het artikel worden de bezoekersaantallen van die site genoemd, slechts 1016 per week. Hier op oplichter.eu hebben we er op moment van schrijven 1602 in een week, zonder al te grote investeringen. Doen we toch iets goed. En nee, al helemaal niet voor zo veel geld, lijkt ons €448000 weggegooid! Bron: RTLZ
Meerdere bankrekeningen tegelijk controleren
   2016-07-20 11:32:11
We hebben het mogelijk gemaakt om meerdere nummers ineens te controleren via onze lijst. De resultaten worden direct op uw scherm getoond en kunnen worden gedownload. Zo kunnen de resultaten eenvoudig worden verwerkt in uw eigen bestanden.
Oprichting website
   2016-02-03 12:00:00
Na voor de zoveelste keer opgelicht te zijn en urenlang piekeren besloten deze praktijken eens aan te pakken bij wellicht het belangrijkste punt: geld. Zonder de betaling ben je als koper niets kwijt en ja, de onbetrouwbare 'verkoper' word niet rijker en kan net zo goed stoppen. Als gevolg hiervan is deze website ontstaan, zodat nu iedereen zowel meldingen kan delen als opzoeken. Omdat het niet te doen is via gebruikers-namen of emailadressen is gekozen voor de rekeningnummers. Feit is namelijk ook dat iedereen een kopie van zijn/haar ID bij de bank heeft liggen, zodoende is er -uiteindelijk- altijd een verantwoordelijke. Omdat deze gegevens niet publiek beschikbaar zijn en ze als zodanig niet een enkele persoon identificeren, maar wel het knelpunt vormen zijn ze perfect voor dit doel.

Reageren op deze site

Wilt u reageren op deze site of een probleem melden? Geen probleem. Een account is niet nodig, maar wel makkelijker. formulier OPGELET: NIET VOOR SPAM of ander misbruik!