oplichter.eu - Nieuwsberichten

Publicatie: 2023-05-26 17:29:13 - Copyright 2023 Oplichter.EU
Fout in ons systeem
   2023-05-26 17:29:13
Door een fout in ons systeem zijn de afgelopen weken geen nummers gecontroleerd.

Deze fout is inmiddels hersteld en het systeem is bezig om de data bij te werken. Dit kan echter enkele dagen duren.

De site blijft ondertussen gewoon werken, maar kan wel iets trager zijn dan normaal.

Onze excuses voor dit ongemak.
Responsive design
   2021-01-21 10:03:35
We werken aan het zogeheten responsive design van onze site, waarbij het doel is deze op zo veel mogelijk verschillende browsers te laten werken, waaronder telefoons, tablets en andere. Ziet u problemen of plekken die we vergeten zijn? meld het dan! Dat kan via de link die u onderaan elke pagina kunt terugvinden.
IPv4 data scan
   2021-01-13 17:44:25
We hebben zojuist een scan van onze database gestart, deze kan eea vertragen of zelfs de server laten vastlopen.
update 21 jan.
Helaas is deze niet gelukt.
SSD defect
   2020-08-09 08:25:10
Vanwege een defecte SSD was onze volledige server rond 21.30 ineens offline en weigerde deze nog te starten.

Na een grondige schoonmaakbeurt bleek de 120GB SSD defect en is deze vervangen door een nieuw 240GB exemplaar.

Helaas duurde het hierdoor meerdere uren om alle backups terug te zetten.

Inmiddels loopt alles weer naar behoren.
Gouden ei
   2019-08-21 16:07:30
Gouden ei
We zijn op zoek naar goede ideeen voor deze website. Denkt u een goede tip te hebben, stuur dan een email² en vermeld uw naam, telefoonnummer en de tip.

Elk idee word minstens gelezen door ons tram. mocht het een bruikbaar idee zijn dan gaan we proberen het in te bouwen in de site.

Reclamebanner
Het eerste idee was reclame... Jammer maar... Op deze website komt het er niet, dus dat idee slaan we over! Wel kan dit op onze banner-pagina, mits we ook vermeld worder op de gelinkte pagina.


² Dit adres kan niet voor andere vragen worden gebruikt!
Actieve banner op uw website
   2019-08-15 15:40:00
Wilt u onze banner toevoegen aan uw website?
De banner geeft altijd recente info over aantallen, IP en status. (468x60)

SSL / https / HTTP/2 / https website

Banner oplichter.eu

Geen SSL? / http / HTTP/1.0Gebruik
Download de afbeelding NIET om deze daarna op uw server te kopieren, maar gebruik deze zoals hierboven aangegeven.

Stijl
Het is mogelijk de stijl met CSS (.oplu{url} .opli{img}) aan te passen, al zal dit in de meeste websites al goed geregeld zijn.

Andere banner/info
Wilt u een aangepaste bammer? neem dan contact met ons op.
SSL en IPv6
   2018-12-01 14:36:11
Vanaf vandaag is oplichter.eu ook bereikbaar via IPv6 op een SSL-beveiligde server.

https://secure.oplichter.eu of http://oplichter.eu
De huidige website is hierdoor ook op de server secure.oplichter.eu beschikbaar. Deze server is 'dual stack' en werkt dus zowel met IPv4 als IPv6, waarbij de inhoud identiek zal zijn aan de huidige website. De huidige IPv4 server zal ook blijven bestaan, zodat de site ook zonder SSL nog te bezoeken is!

Daarnaast zullen we deze week alle accounts waarbij gegevens ontbreken blokkeren en later ook verwijderen. Is er geen IBAN, BSN of telefoonnummer opgegeven? vul deze dan aan via uw account. Vanaf woensdag worden onvolledige accounts geblokkeerd.
Energiecampagne overheid kost half miljoen, levert niets op
   2017-12-17 13:46:43
De campagne van de overheid om energiebesparende maatregelen aan te prijzen, heeft voorlopig nog maar bitter weinig opgeleverd. Uit het campagne-effectonderzoek blijkt dat vrijwel geen enkel doel is behaald.
De campagne 'energiebesparen doe je nu' heeft als doel om te communiceren dat dit het moment is om energiebesparende maatregelen te nemen, mensen ervan bewust te maken dat er subsidiemogelijkheden zijn en de website bekend te maken. Alleen dat laatste is tot nu toe een beetje gelukt.

Onderaan het artikel worden de bezoekersaantallen van die site genoemd, slechts 1016 per week. Hier op oplichter.eu hebben we er op moment van schrijven 1602 in een week, zonder al te grote investeringen. Doen we toch iets goed. En nee, al helemaal niet voor zo veel geld, lijkt ons €448000 weggegooid! Bron: RTLZ
Meerdere bankrekeningen tegelijk controleren
   2016-07-20 11:32:11
We hebben het mogelijk gemaakt om meerdere nummers ineens te controleren via onze lijst. De resultaten worden direct op uw scherm getoond en kunnen worden gedownload. Zo kunnen de resultaten eenvoudig worden verwerkt in uw eigen bestanden.
Oprichting website
   2016-02-03 12:00:00
Na voor de zoveelste keer opgelicht te zijn en urenlang piekeren besloten deze praktijken eens aan te pakken bij wellicht het belangrijkste punt: geld. Zonder de betaling ben je als koper niets kwijt en ja, de onbetrouwbare 'verkoper' word niet rijker en kan net zo goed stoppen. Als gevolg hiervan is deze website ontstaan, zodat nu iedereen zowel meldingen kan delen als opzoeken. Omdat het niet te doen is via gebruikers-namen of emailadressen is gekozen voor de rekeningnummers. Feit is namelijk ook dat iedereen een kopie van zijn/haar ID bij de bank heeft liggen, zodoende is er -uiteindelijk- altijd een verantwoordelijke. Omdat deze gegevens niet publiek beschikbaar zijn en ze als zodanig niet een enkele persoon identificeren, maar wel het knelpunt vormen zijn ze perfect voor dit doel.

Respond to this site

Do you want to share any comments or problems with us? No problem. You do not need an account, it just makes it easy. form WARNING: NOT FOR SPAM or any other abuse!